Turulkisgep.hu
fbvi
fb2vi2
-
0
Turulkisgep.hu
Turulkisgep.hu
Kertészeti, erdészeti termékek Építőipari termékek Szolgáltatások Újdonságok Akciós Szállítás/Fizetés Kapcsolat

Szervizszolgáltatásaink

A Turulkisgép.hu professzionálisan képzett technikusokat biztosít az Ön termékeinek szervizeléséhez tatabányai telephelyén.

Szervizszolgáltatásaink


A Husqvarna folyamatosan törekszik a tökéletességre, hogy a lehető legjobbat kínálja a piacon. Ez alól a szerviz sem képez kivételt! Szervizünkben garanciális márkaszervizként javítjuk forgalmazott márkáink elektromos és benzinmotoros gépeit. Természetesen a fenti és egyéb márkák garancián túli szervizelését és javítását is a megszokott magas színvonalon vállaljuk.

Szervizünkbe a javításra váró eszközöket személyesen, nyitva tartási időben előzetes bejelentkezés nélkül is behozhatja, nem szükséges a javításhoz időpontot kérnie, szakembereink az üzletben rendelkezésre állnak! Javító műhelyünk közvetlenül a Husqvarna Szakkereskedés tatabányai üzleténél van - így a boltunkba térjen be akkor is, ha a szerviz szolgáltatásunkra hoz javítandó gépet! 

Szervizünk több olyan kiszálló járművel rendelkezik melyek segítségével akár helyszínen is tudunk alapvető javításokat végezni, vagy szükség esetén a nagyobb gépeket (pl.: riderek, fűnyíró traktorok) be tudjuk szállítani tatabányai szervizünkbe.

Szolgáltatásaink röviden:

  • garanciális és garancián túli javítások
  • rövid határidős akár azonnali javítások
  • gyorsjavítás, kisgép karbantartás és tisztítás
  • általános gép diagnosztika, ellenőrzés
  • külső helyszíni javítás
  • robotfűnyíró karbantartás és komplett téli tárolásuk

Turulkisgép.hu
Elérhetőségeinket itt találja.