Turulkisgep.hu
fbvi
fb2vi2
-
0
Turulkisgep.hu
Turulkisgep.hu
Kertészeti, erdészeti termékek Építőipari termékek Szolgáltatások Újdonságok Akciós Szállítás/Fizetés Kapcsolat

Robotfűnyíró telepítés

Turulkisgép professzionális robotfűnyíró telepítés szolgáltatása

Robotfűnyíró telepítés


A Turulkisgép.hu Komárom-Esztergom vármegye meghatározó erdészeti és kertészeti gép szakkereskedője és szakszervize. Tatabányai szakkereskedésünkben igyekszünk maximálisan kiszolgálni partnereink minden igényét a vásárlástól a garanciális vagy azon túli szervizig. Csapatunk telepítői tapasztalatával a teljes folyamatot lefedjük, azaz teljes körű szolgáltatást nyújtunk a vásárlási tanácsadástól kezdve a kert felmérésétől az értékesítésen és szakszerű telepítésen keresztül egészen az utókövetésig. Az általunk működtetett garanciális szervizszolgáltatást és téli tárolás lehetőségét (Turulmower® Hotel) is mi intézzük - Önnek csak élvezni kell a tökéletesen nyírt gyepet!

Amennyiben a Turulkisgép.hu hivatalos Husqvarna Automower telepítő csapatát bízza meg az Ön új robotfűnyírója  telepítésére és beüzemelésére, úgy általában az alábbiakban járunk el, garantáltan ezt kapja tőlünk:

A Turulkisgép.hu robotfűnyíró telepítésének folyamata:

  1. A kapcsolatfelvételi oldalunkon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.
  2. Amennyiben robotfűnyírót szeretne vásárolni, úgy fáradjon el hozzánk személyesen vagy érdeklődjön telefonon és szakértő kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szaküzletünkben elérhető termékkínálatról,  aktuális árkedvezményekről, újdonságokról és technikai megoldásokról.
  3. Ezután röviden megvitatjuk a gyepterület méretét és alakját, domborzatát, esetleg kérünk egy-két fotót a felhasználási területről.
  4. Szervezünk egy helyszíni látogatást a terület megtekintéséhez.
  5. A felmérés alapján kalkulációt és írásos árajánlatot adunk Önnek.
  6. Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat egy közösen elfogadott telepítési dátumot rögzítünk.
  7. Megvalósul a fűnyírórobot telepítése.
  8. Attól a naptól fogva egész évben tökéletesen vágott pázsit várja Önt a kertjében!

Ugye milyen egyszerű? Kérjen tőlünk ajánlatot még ma Husqvarna Automower® fűnyírórobotra és telepítési szolgáltatásunkra!

Turulkisgép.hu
Elérhetőségeinket itt találja.