Turulkisgep.hu
fbvi
fb2vi2
-
0
Turulkisgep.hu
Turulkisgep.hu
Kertészeti, erdészeti termékek Építőipari termékek Szolgáltatások Újdonságok Akciós Szállítás/Fizetés Kapcsolat

Husqvarna riderek üzleti ügyfeleknek

Tudjon meg mindent a Husqvarna professzionális elülső vágóasztalos fűnyírótraktorokról!

Husqvarna riderek üzleti ügyfeleknek


A Husqvarna igazi ikonnak számít az erdészeti- kertészeti és kommunális eszközök történelmében. Több mint 320 éve dolgozik azon, hogy a legtökéletesebb gépeket nyújtsa a felhasználók számára.

Egy vállalkozás esetében nem csak tavasztól őszig tart a parkok, zöldterületek, tisztán tartása, gondozása! Legyen szó parkrendezésről, hó-, sár illetve falevelek eltakarításáról, tisztításról, a kerti traktorokat nem kizárólag a fűnyírásra találták ki! A Husqvarna traktorjaival a keményebb kommunális munkákat is el lehet végezni. A sokoldalú portfóliónkban megtalálhatók a kisebb füves területek nyírására szolgáló alapmodellek, vagy akár a több ezer négyzetméter gyepterület és közterület, telephely gondozásához alkalmas professzionális traktorok is.

Az Agrotechnik-Traktor Kft., a Turulkisgép.hu üzemeltetője több mint 10 éve szolgál ki magyarországi vállalkozásokat és településfenntartó cégeket a zöldterületek kezeléséhez szükséges traktorokkal és az erőgépekhez szükséges kiegészítők, valamint alkatrészekkel. A vállalat tatabányai üzlettel és országos szerviz hálózattal biztosítja a folyamatos működtetést. Különös figyelmet fordítunk a környezettudatos felhasználói igényekre, így a benzinmotoros és dízel üzemű eszközparkunk mellett jelentős professzionális akkumulátoros és hybrid gép kínálattal rendelkezünk.


 
A nálunk vásárolt fűnyíró traktorokat beüzemelve, igény estén házhoz szállítjuk egész Magyarország területén. Ha igényli, később a szervizekre sem kell behoznia, kiszálló szerviz szolgáltatásunk a helyszínen intézi az olajcserét és a kisebb, helyben megoldható javításokat. Nagyobb javításokhoz szervizünkbe szállítjuk a traktort!

Kérjük, engedje meg, hogy szakértő kollégánk felkeresse Önöket, és megismertesse azokat az eszközöket, amelyekkel a vállalkozásuk teljes kommunális feladatait elláthatják! Bízunk benne, hogy az Önök vállalkozása is ki szeretné használni a piacon elérhető legjobb ajánlatot és segíthetünk a fenntartáshoz szükséges eszközpark összeállításában! Tegyen velünk egy próbát!

Ha felkeltettük a figyelmét, kérjük, egy rövid válasz e-mailben küldje el elérhetőségüket, hogy kollégánk mielőbb felvehesse Önökkel a kapcsolatot!

Turulkisgép.hu
Elérhetőségeinket itt találja.