Turulkisgep.hu
fbvi
fb2vi2
-
0
Turulkisgep.hu
Turulkisgep.hu
Kertészeti, erdészeti termékek Építőipari termékek Szolgáltatások Újdonságok Akciós Szállítás/Fizetés Kapcsolat

Husqvarna WDC 325L száraz-nedves porszívó

Ár: 109.990 Ft
 db   

Kérjük pontosan töltse ki az alábbi űrlapot!
Cikkszám: 967908101

A Husqvarna WDC 325L egy 25 literes, kiváló teljesítményű, tartós, száraz-nedves porszívó alapvető tisztítási munkákhoz. Erős, 1200 W-os, megbízható szívóteljesítmény, egyszerű kezelőelemek, mosható PET szűrő és praktikus tárolás, start/stop funkció, több fokozatban állítható fordulatszám szabályozás és soft start indítás, amely meggátolja a nagy áramfelvételeket és a biztosítékok kiégését.

Ideális igényesebb használathoz olyan környezetben, ahol sok por és szennyeződés keletkezhet. Kiválóan alkalmas elektromos kéziszerszámok használatával párhuzamosan a praktikus start/stop funkcióval. A fordulatszám szabályozásnak köszönhetően optimalizálja a szívás erősségét. Ez a típus extra dugaljjal rendelkezik a további elektromos kéziszerszámokkal történő munkavégzéshez.

Egyik előnyös tulajdonsága a félautomata szűrő tisztítás. Gyapjú gyűjtőzsák révén hatékony porgyűjtés és a minimális porzás ürítéskor. Okos tárolók találhatók a gépen elhelyezve, hogy a tartozékokat problémamentesen tárolhassa és mindig kéznél legyenek. Stabil hátsó kerekek és 360 fokban forduló elülső bolygókerekek a maximális manőverezéshez.

A szettet 2,5 méteres csővel, 2 db 0,5 méteres hosszabbító csővel és 3 db különböző fejjel szállítjuk.

turulkisgep.hu oldalon megrendelt összes Husqvarna száraz-nedves porszívót INGYEN szállítjuk ki Magyarország területén!


Technikai adatok:

Teljesítmény

1200W

Tartály méret

25 L

Szívócső hossza

3,5 m

Így is ismerheti: Husqvarna WDC325 L, Husqvarna WDC325L solo

 Hasonló termékek: