Turulkisgep.hu
fbvi
fb2vi2
-
0
Turulkisgep.hu
Turulkisgep.hu
Kertészeti, erdészeti termékek Építőipari termékek Szolgáltatások Újdonságok Akciós Szállítás/Fizetés Kapcsolat

Magyar Falu Program 2024

Eszközfejlesztés közterület karbantartására akár 100%-os támogatással!

Magyar Falu Program 2024


2024-ben pályázati felhívással folytatódik a Magyar Falu Program. Ismerje meg a Magyar Falu Programot, amely újabb lehetőséget kínál ‐ 5000 fő lélekszám alatti önkormányzatok és önkormányzati társulások részére, hogy akár 100%os vissza nem térítendő támogatással szerezzék be a településfenntartáshoz nélkülözhetetlen kommunális eszközöket, amelyek hozzájárulnak a közterületek megfelelő karbantartásához, a közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához.

A maximális pályázható és elnyerhető támogatás mértéke Önkormányzati eszközbeszerzésre 15.000.000 Ft, melyből kommunális gépeinkkel, traktorjainkkal felszerelheti települését:

és a rendeltetésszerű használatához elengedhetetlen tartozékokkal és adapterekkel együtt!

A Turulkisgép.hu webshopot működtető Agrotechnik-Traktor Kft. több mint 10 éve szolgál ki magyarországi önkormányzatokat és településfenntartó cégeket a zöldterületek kezeléséhez szükséges traktorokkal és az erőgépekhez szükséges kiegészítők, valamint alkatrészekkel. A vállalat tatabányai üzlettel és országos szerviz hálózattal biztosítja a folyamatos működtetést. Különös figyelmet fordítunk a környezettudatos felhasználói igényekre, így a benzinmotoros eszközparkunk mellett jelentős professzionális akkumulátoros gép kínálattal rendelkezünk.

Kérjük, engedje meg, hogy a lehetséges pályázat kapcsán szakértő kollégánk felkeresse Önöket, és bemutassa legjobb ajánlatainkat. A zöldterületek fenntartásához és egyéb kommunális feladatokhoz kínált gépeinket a fenti támogatással akár 100%‐os támogatással is beszerezhetik.

Bízunk benne, hogy az Önök települése is ki szeretné használni ezt a kivételes alkalmat, és segíthetünk a fenntartáshoz szükséges eszközpark összeállításában! Ha felkeltettük a figyelmét, kérjük, egy rövid válasz e-mailben küldje el elérhetőségét, hogy kollégánk mielőbb felvehesse Önökkel a kapcsolatot! Elérhetőségeinket a "Kapcsolat" fülön találja! Tegyen velünk egy próbát!